Τρόποι πληρωμής:   

  • Πληρωμή μέσω Paypal λογαριασμού.

 

  • Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας – Αντικαταβολή.Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει μόνο για ατύπωτα προϊόντα.Εξοφλείστε την παραγγελία σας μετρητοίς κατά την παράδοση στο χώρο σας.Το κόστος αντικαταβολής για όλη την Ελλάδα είναι 2,00€.Παραγγελίες που αποστέλλονται με αντικαταβολή μέσω Speedex, δεν μπορούν να υπερβαίνουν τα 150€Δεν ισχύει για αποστολές μέσω μεταφορικής όπου προηγείται κατάθεση ή πληρωμή με κάρτα.
  • Πληρωμή με παραλαβή από την έδρα μας.Εξοφλήστε μετρητοίς ή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα κατά την παραλαβή από την έδρα μας.Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με χρεωστική/πιστωτική κάρτα κατά την παραλαβή από το κατάστημα, θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Στο κατάστημα γίνονται δεκτές κάρτες VISA & MASTER CARD.
  • Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό μέσω web banking, κατάθεσης σε ταμείο ή ΑΤΜ.Ειδικά για αγορές άνω των 1500€ βάσει νόμου, είναι υποχρεωτική η εξόφληση όλου του ποσού μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή πιστωτικής κάρτας. Για εμβάσματα με web banking από άλλες τράπεζες επιβαρύνεστε με όλα τα έξοδα του εμβάσματος.

Τράπεζα Πειραιώς

Δικαιούχος: ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

IBAN: GR38 0171 4320 0064 3214 2757 400

Μετά την κατάθεση, απαραίτητα στείλτε μας το αντίγραφο της κατάθεσης ηλεκτρονικά στο info@guestgifts.gr ώστε να αποσταλεί η παραγγελία σας.

 

  • Πληρωμή με κάρτα : πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα.Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.guestgifts.gr δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa & Mastercard.Με την ολοκλήρωση της αγοράς σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και εφόσον επιλέξετε να πληρώσετε με κάρτα, μεταφέρεστε αυτόματα στην ειδική σελίδα πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς όπου ενημερώνεστε για τη σχετική χρέωση και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της κάρτας σας. Η διεκπεραίωση της πληρωμής γίνεται με απόλυτη ασφάλεια από την Τράπεζα Πειραιώς, η οποία ενημερώνει αυτόματα την επιχείρηση. Επιστρέφετε αυτόματα στο διαδικτυακό τόπο της επιχείρησης, όπου ενημερώνεστε για την ολοκλήρωση της συναλλαγής.Ο τρόπος αυτός παρέχει τόσο ασφάλεια όσο και ταχύτητα στην συναλλαγή σας ενώ η επιχείρηση δε λαμβάνει καθόλου γνώση των στοιχείων της κάρτας σας ούτε μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά.
  • Για παραγγελίες τυπωμένων προϊόντων, χρειάζεται κατάθεση προκαταβολής 50%, προκειμένου να ξεκινήσει η παραγωγή της παραγγελίας.